Werken bij van der Pol Bedrijfskleding

Kom jij ons team versterken?

Samen werken wij elke dag om onze klanten blij te maken. Hoe we dat doen? Door te luisteren, persoonlijk te adviseren, topkwaliteit te garanderen en ons altijd te houden aan onze afspraak. En misschien nog wel het belangrijkste: veel plezier te hebben in ons werk met ons gezellige team van experts.

Vacatures

We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf met mooie ambities. Hierdoor hebben we regelmatig nieuwe vacatures. Je vindt de actuele vacatures op deze pagina. Bekijk hier onze vacature

Wil jij werken of stage lopen binnen ons gezellige team met vakkundige en enthousiaste mensen, maar geen passende vacature?
Stuur ons gerust je open sollicitatie of neem contact met ons op.

 

Worden wij je collega's?

Voordat je aan een nieuwe baan begint, wil je natuurlijk graag weten met wie je gaat werken. Nieuwsgierig naar ons team? Klik op onderstaande button en krijg alvast een beeld van je toekomstige collega's.

Een kijkje achter de schermen

Kleding moet je voelen

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Bekijk, voel en pas alles in onze ruime showroom in Wijk en Aalburg. Ontdek de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Onze showroom is iedere werkdag op afspraak geopend.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs of bel 0416-696924.