Contact

Contact

Vragen? Neem contact met ons op

Gegevens

Rabobank:  NL94 RABO 0107 7367 48
KVK nr:  86763997
Btw nr:  NL 864.07.8110.B01

Openingstijden

 

Maandag 08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 12:30 13:00 - 17:00

Of stuur ons direct een bericht.
We reageren binnen twee werkdagen.
Kan het niet zo lang wachten? Bel ons op 0416-696924

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Veel Gestelde vragen

Hoe moet ik geborduurde kleding wassen?

Borduringen zijn heel sterk en mogen tot 95°C worden gewassen en in de droger. U mag de borduring ook gewoon strijken. Chemisch reinigen is niet mogelijk.
Maar let op: de kleding zelf heeft vaak een lagere maximale temperatuur en andere wasvoorschriften. Dus ga altijd uit van het waslabel in uw kleding.

Hoe moet ik bedrukte kleding wassen?

Was uw bedrukte kleding altijd binnenstebuiten op maximaal 40°C. Gebruik een wasmiddel zonder bleek. Droog uw kleding nooit in de droger en niet chemisch reinigen. Zo profiteert u zo lang mogelijk van uw kleding.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Het is belangrijk dat u het logo bij ons aanlevert als een vector bestand. Dit is een grafische afbeelding die vergroot of verkleind kan worden zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van het beeld.
Een vector is bijvoorbeeld een .eps of een .pdf bestand.

Heeft u nog geen vector bestand? Geen probleem. Onze dtp’ers staan voor u klaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Wat als ik nog geen logo of ontwerp heb?

Geen probleem. Vertel ons uw wensen en onze dtp’ers maken graag een logo of ontwerp voor u. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Wat kan ik allemaal laten borduren?

Vrijwel alle kledingstukken en stoffen kunnen wij borduren. Vertel ons uw wensen. Door onze ruime ervaring en expertise is geen vraag ons te gek.

Wat kan ik allemaal laten bedrukken?

Of het nu gaat om kleding of bijvoorbeeld promotionele materialen, wij bedrukken het graag en goed voor u. Soms zijn er beperkingen, zoals de bedrukbare oppervlakte of de hittebestendigheid, uiteraard bespreken we dit vooraf met u. Duidelijk, eerlijk en persoonlijk.

Kan ik iedere auto laten beletteren?

Wij kunnen alle voertuigen beletteren. Of het nu gaat om een detail als striping of ontchromen, tot een complete belettering of carwrap.

Maar ook voor het beletteren van wanden, borden, deuren etc bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe weet ik zeker dat mijn logo mooi op de kleding komt?

Als u voor de eerste keer een order bij ons plaatst of als u een wijziging wenst, krijgt u altijd de keuze om eerst een digitale proef te ontvangen. Wij maken dan een digitaal voorbeeld van het eindresultaat. Zo weet u zeker dat u tevreden bent met uw kleding.

Wilt u liever een fysiek exemplaar voorzien van uw logo? Dat is vaak ook mogelijk. Bespreek uw wensen met ons en we zoeken samen de beste oplossing.

Heeft u een andere vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.