Bedrijfskleding Zaltbommel - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Bedrijfskleding Zaltbommel

Bent u op zoek naar bedrijfskleding Zaltbommel van hoge kwaliteit? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid assortiment bedrijfskleding waar u mee voor de dag kunt komen. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u ons aanbod zelf bekijken en passen. Wij gebruiken uitsluitend kleding van bekende merken, zodat we u kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij onze geavanceerde software en apparatuur is vrijwel alles bij ons mogelijk. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding wanneer u bij ons langskomt. We geven u advies op maat en helpen u zo de bedrijfs- of promotiekleding te vinden die naadloos aansluit bij het imago van uw bedrijf, team of vereniging. Bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding is een visitekaartje waar u trots op kunt zijn! 

Bedrijfskleding Zaltbommel - onze werkwijze

Bij Van der Pol Bedrijfskleding wordt bedrijfs- of promotiekleding op twee verschillende manieren gemaakt. U heeft bij ons de keuze uit het laten borduren of het laten bedrukken van uw kleding. Borduren is de meest duurzame optie van de twee, maar ook het laten bedrukken van kleding zorgt voor een representatieve en professionele uitstraling. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit deze twee technieken, ontvangt u van ons paskleding. Deze kleding gebruikt u om de juiste maten te kunnen opnemen van uw medewerkers of teamgenoten. Nadat u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven bestellen wij de benodigde kleding. Zodra deze kleding bij ons binnen is gaan wij er mee aan de slag. Dankzij onze snelle levertijden hoeft u niet lang te wachten op het eindresultaat. We bezorgen uw bestelling op het door u aangegeven adres. 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van der Pol Bedrijfskleding heeft zijn oorsprong in de racesport. Het bedrijf, dat in 2003 werd opgericht, komt voort uit Van der Pol Kartracing. Dankzij de ervaring die we hebben vanuit de racesport beschikken we over veel kennis op het gebied van sponsoring en promotie. Deze kennis delen we graag met u wanneer u promotiekleding bij ons afneemt. Van der Pol Bedrijfskleding is er niet alleen voor grote bedrijven of verenigingen. Ook voor kleine oplages kunt u bij ons aankloppen. Wij leveren al bedrijfs- of promotiekleding vanaf 1 stuk.

Bent u enthousiast geworden over ons bedrijf en wilt u bedrijfs- of promotiekleding bij ons afnemen? Of ontvangt u graag meer informatie over bedrijfskleding Zaltbommel? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!