Werkkleding Waalwijk - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Waalwijk

Op zoek naar werkkleding Waalwijk? Heeft u nieuwe bedrijfskleding nodig? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u een uitgebreid assortiment werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Onze kleding is zowel in grote als in kleine oplagen leverbaar. Wij leveren bedrijfs- en promotiekleding van premium kledingmerken, waardoor we u de hoge kwaliteit van onze werkkleding kunnen garanderen. Onze werkkleding is in vele maten leverbaar en heeft een professionele uitstraling. Wij helpen u graag om de werkkleding te vinden die uw werknemers nodig hebben.

Bent u benieuwd naar ons assortiment? U kunt natuurlijk een kijkje nemen in onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze grote showroom in Wijk en Aalburg. Hier staan we u graag te woord en geven we u advies op maat. Bovendien kunt u hier onze werkkleding zelf bekijken. Onze showroom bevat ook een pasruimte, zodat u eventueel de kleding zelfs al kunt passen. In onze showroom krijgt u de beste indruk van onze werkkleding. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen maar heeft u misschien toch een vraag waar u in onze webshop of op onze website geen antwoord op vindt? U kunt ons uiteraard ook bereiken via e-mail of telefoon. Wij horen graag van u!

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding is in 2003 opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Omdat we destijds ontevreden waren met de bestaande mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding zijn we een eigen bedrijf gestart om te laten zien dat het beter kon. Sinds die tijd hebben we al veel bedrijven, teams en verenigingen mogen voorzien van bedrijfs- of promotiekleding van hoogstaande kwaliteit. De kleding kan door ons bedrukt of geborduurd worden. Het borduren van de kleding is onze specialiteit. Dankzij geavanceerde software en apparatuur kan vrijwel alles op kleding worden geborduurd. We laten u graag voorbeelden zien wanneer u langskomt in onze showroom. U kunt altijd rekenen op ons vakkundig advies. Zo wordt het vinden van de juiste werkkleding Waalwijk wel heel makkelijk!

Werkkleding Waalwijk - onze werkwijze

Om u uiteindelijk nieuwe werkkleding te kunnen leveren in de juiste maten, ontvangt u van ons paskleding. Deze kleding laat u door uw werknemers passen en levert u vervolgens weer bij ons in. U geeft dan aan ons door welke maten u nodig heeft en wij bestellen vervolgens de kleding voor u. Wanneer de kleding bij ons binnen is kunt u uw werkkleding nog door ons laten bedrukken of borduren. Het laten personaliseren van uw werkkleding zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling van de werkkleding. Benieuwd naar hoe uw werkkleding Waalwijk er dan uit kan zien? In onze showroom laten we u graag voorbeelden zien van bedrukte of geborduurde kleding.

Waarmee kan Van der Pol Bedrijfskleding u van dienst zijn?