Werkkleding Den Bosch - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Den Bosch

Waar vindt u kwalitatief hoogstaande werkkleding tegen een eerlijke prijs? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste werkkleding te vinden voor uw werknemers. Maar u hoeft niet verder te zoeken. Alles op het gebied van werkkleding vindt u bij Van der Pol Bedrijfskleding. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u terecht voor advies op maat. Bovendien kunt u er de kleding zelf zien en passen. In ons uitgebreide assortiment vindt u uitsluitend premium merken van hoogstaande kwaliteit. Zo kunnen wij u garanderen dat uw nieuwe werkkleding lang mee zal gaan. Wanneer u bij ons langskomt in onze showroom denken we graag met u mee over de werkkleding die het meest geschikt is voor uw werknemers. Ook vertellen we u dan graag meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van werkkleding. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? U kunt ons uiteraard ook bereiken via e-mail of telefoon. We horen graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd in 2003 opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Sinds 2003 produceert Van der Pol Bedrijfskleding bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. U kunt niet alleen bij ons terecht voor grote aantallen bedrijfs- of promotiekleding, maar ook voor kleine oplagen. Onze achtergrond in de racesport heeft ons veel kennis opgeleverd op het gebied van sponsoring en promotie. Deze kennis zetten we graag in om onze klanten te adviseren op het gebied van promotiekleding. Ook wat betreft werkkleding Den Bosch kunt u rekenen op ons vakkundig advies!

Van idee tot product - onze werkkleding Den Bosch

Het is uiteraard de bedoeling dat al uw werknemers straks beschikken over werkkleding in de juiste maat. Om dit in orde te maken, ontvangt u van ons paskleding. Deze kleding laat u door uw werknemers passen en levert u vervolgens weer bij ons in. Wij horen dan graag van u welke maten uw medewerkers hebben, zodat wij de benodigde kleding voor u kunnen bestellen. Zodra de kleding bij ons binnen is stellen wij u daarvan op de hoogte. U kunt ervoor kiezen om de kleding dan direct bij ons af te nemen of om de kleding te laten personaliseren. We drukken of borduren uw logo dan op de werkkleding, wat zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling van de werkkleding. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en software is vrijwel alles mogelijk wat betreft het bedrukken of borduren van de kleding. In onze showroom kunnen we u voorbeelden laten zien, zodat u een idee krijgt van hoe uw gepersonaliseerde werkkleding eruit kan komen te zien.

Waarmee kan Van der Pol Bedrijfskleding u van dienst zijn?