Werkkleding Breda - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Breda

De juiste werkkleding vinden voor uw werknemers is soms nog niet zo eenvoudig. Want waar vindt u kwalitatief hoogstaande werkkleding tegen een eerlijke prijs? U vindt alles op het gebied van werkkleding bij Van der Pol Bedrijfskleding. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg helpen we u graag de werkkleding te vinden die u zoekt. In welke branche u ook werkzaam bent, de benodigde werkkleding vindt u bij ons. U vindt uitsluitend bekende premium merken in ons assortiment. De kwaliteit van deze kleding is hoog, waardoor we u kunnen garanderen dat uw nieuwe werkkleding Breda lang mee zal gaan. Tijdens uw bezoek aan onze showroom denken we graag met u mee over de werkkleding die het meest geschikt is voor uw werknemers. We geven u advies op maat en vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. In onze showroom vindt u ons assortiment. U kunt onze kleding hier passen en de kwaliteit van onze kleding zo zelf beoordelen. Mocht u niet bij ons langs kunnen komen maar wel meer willen weten over onze werkkleding dan kunt u ons uiteraard ook via telefoon of e-mail bereiken. We horen graag van u!

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd in 2003 opgericht en komt voort uit Van der Pol Kartracing. Van der Pol Bedrijfskleding produceert bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Ook voor kleine oplagen bedrijfs- of promotiekleding kunt u bij ons terecht. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan in de racesport benutten we om u optimaal van dienst te kunnen zijn op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. Zo weten we dankzij onze achtergrond in de racesport bijvoorbeeld alles over sponsoring en promotie. We delen graag onze kennis om u als klant goed te adviseren. Ook wat betreft werkkleding Breda kunt u rekenen op ons vakkundig advies!

Van idee tot product - onze werkkleding Breda

Om ervoor te zorgen dat al uw werknemers de juiste maat werkkleding ontvangen, krijgt u van ons paskleding mee. Deze kleding laat u passen door uw werknemers en levert u daarna weer bij ons in. U geeft dan de juiste maten aan ons door, zodat wij de benodigde kleding voor u kunnen bestellen. Bij Van der Pol Bedrijfskleding bieden we u de mogelijkheid om de kleding te laten personaliseren, door er bijvoorbeeld uw logo op te plaatsen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden wat betreft het personaliseren van de werkkleding wanneer u bij ons langskomt.

We zien u graag in onze showroom of in onze webshop!