Werkkleding Brabant - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Werkkleding Brabant

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande werkkleding voor uw werknemers voor een eerlijke prijs? Dan moet u bij Van der Pol Bedrijfskleding zijn. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment werkkleding van premium kledingmerken. De werkkleding in ons assortiment is van hoogstaande kwaliteit en heeft een professionele uitstraling. We nodigen u van harte uit om ons assortiment met eigen ogen te komen te bekijken in onze grote showroom in Wijk en Aalburg. Hier kunt u de kwaliteit van de kleding zelf beoordelen en de kleding eventueel ook alvast passen. Wij staan u graag terzijde als u de werkkleding uitzoekt die u zoekt voor uw werknemers en geven u graag advies op maat. Ook vertellen we u tijdens uw bezoek aan onze showroom alles over de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. Kunt u niet bij ons langskomen? Dat is geen enkel probleem. U kunt ons ook bereiken via e-mail of telefoon. Een groot deel van ons aanbod is bovendien ook in onze webshop te vinden!

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van de Pol Bedrijfskleding werd in 2003 opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Uit onvrede met de bestaande mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding zijn we een eigen bedrijf gestart dat zich bezig houdt met bedrijfs- en promotiekleding van hoogstaande kwaliteit zoals we het zelf graag zien. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben we al vele bedrijven, teams en verenigingen mogen voorzien van kleding. Onze kennis en ervaring vanuit de racesport zetten we nog dagelijks in om klanten te adviseren op het gebied van promotiekleding. Bij Van der Pol Bedrijfskleding kunt u niet alleen terecht voor kleding in grote oplagen, maar ook voor werkkleding Brabant in kleine oplagen. Ook op het gebied van werkkleding Brabant kunt u rekenen op ons vakkundig advies!

Van idee tot product - onze werkkleding Brabant

Om ervoor te zorgen dat al uw werknemers straks beschikken over werkkleding in de juiste maat, ontvangt u van ons paskleding. De bedoeling hiervan is dat u deze kleding door uw werknemers laat passen en dat u de paskleding vervolgens weer bij ons inlevert. Daarna horen wij graag van u wat de maten van uw medewerkers zijn, zodat wij de benodigde kleding voor u kunnen bestellen. Zodra deze kleding bij ons binnen is stellen wij u daarvan op de hoogte. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de kleding direct op uw adres af te laten leveren of om de kleding te personaliseren door de kleding te voorzien van, bijvoorbeeld, uw logo. Door uw logo te laten bedrukken of borduren op de kleding kiest u voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling van de werkkleding. Met onze geavanceerde apparatuur en software is vrijwel alles mogelijk wat betreft het bedrukken of borduren van de kleding. Benieuwd naar hoe uw werkkleding er dan uit kan zien? In onze showroom laten we u graag voorbeelden zien.

Waarmee kan Van der Pol Bedrijfskleding u van dienst zijn?