Vest borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Vest borduren

​Wilt u graag uw bedrijfslogo op een vest borduren? Dan staat Van Der Pol Bedrijfskleding voor u klaar. Van Der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van bedrijfskleding en werkkleding. In 2003 is Van Der Pol Bedrijfskleding gestart als onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Door onze achtergrond in de racesport kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste bedrijfskleding. Wij weten hoe belangrijk uitstraling is voor uw bedrijf, vereniging of team. Herkenbaarheid draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Van Der Pol Bedrijfskleding levert kwalitatieve bedrijfskleding tegen een scherpe en betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat alle kleding gecontroleerd wordt en thuis bij u wordt afgeleverd. Wij streven naar een uitstekende service. Dit doen wij door met u mee te denken. Wij helpen u met het ontwerp en zorgen er voor dat u tevreden bent over uw kleding. Bedrijfskleding maakt uw bedrijf sterker en professioneler. Het laat aan (potentiële) klanten een indruk achter. Wij kunnen door onze geavanceerde software en apparaten uw logo, ontwerp of tekst op een vest borduren. Heeft u personeel in dienst? Dan bieden wij paskleding aan. Zo weet u zeker dat wij de juiste kledingmaten krijgen van uw medewerkers. 

Een logo op een vest borduren

De werkwijze van Van Der Pol Bedrijfskleding is vrij simpel en eenvoudig. Tijdens onze eerste kennismaking nemen wij graag uw wensen door. Wij houden altijd rekening met de eisen en behoeftes van de klant. Vervolgens gaan wij samen met u kijken naar de kleding. Wilt u bijvoorbeeld alleen een vest borduren? Of wilt u ook graag bijpassende mutsen, petten of handschoenen? Van Der Pol Bedrijfskleding kan uw ontwerp op diverse stof borduren. Zo kunnen wij uw logo plaatsen op badstof of fleece. Van Der Pol Bedrijfskleding heeft een divers aanbod aan mogelijkheden. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor kleine oplages. Nadat uw keuze heeft gemaakt en het ontwerp definitief geworden is maken wij voor u een offerte. Van Der Pol Bedrijfskleding biedt altijd een aantrekkelijke en scherpe prijs. U betaalt nooit te veel bij ons. Wanneer alles rond is gaan wij aan de slag. 

Vest borduren - de voordelen

Het grote voordeel van een vest borduren is dat u er lang profijt van heeft. Doordat het logo geborduurd is zal het ontwerp niet krimpen of slijten in de was of in de droger. De kleur van het ontwerp zal niet vervagen. Wilt u meer weten over de voordelen van het borduren van kleding? Van Der Pol Bedrijfskleding vertelt het u graag. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wilt u graag inspiratie op doen? Bezoek dan onze showroom in Wijk en Aalburg.