Polo borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Polo's borduren

​Van Der Pol Bedrijfskleding is dé specialist als het gaat om polo's borduren, bedrijfskleding bedrukken en reclame. Bedrijfskleding is de visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat de bedrijfskleding klasse en professionaliteit uitstraalt. Van Der Pol Bedrijfskleding helpt u daar graag bij. Door ons grote aanbod vindt u altijd wel een manier om uw bedrijfskleding te personaliseren. Wij kunnen onder andere mutsen, overhemden, petten, overhemden en polo's borduren. Van Der Pol Bedrijfskleding is gestart als Van Der Pol Kartracing. Wij kwamen er in 2003 achter dat er te weinig aanbod was in het maken van professioneel promotie- en bedrijfskleding. Daarom zijn wij verder gegaan als Van Der Pol Bedrijfskleding. Ons bedrijf is sinds 2003 uitgegroeid tot een groot en innovatief bedrijf. Wij beschikken over geavanceerde software en machines. Door onze software kunnen wij uw bedrijfslogo professioneel laten borduren. Het borduren is een slimme investering en heeft veel voordeel. Wilt u meer weten over de voordelen van borduren? Van Der Pol Bedrijfskleding vertelt het u graag! 

​Polo's borduren - onze werkwijze

Van Der Pol Bedrijfskleding kan voor uw bedrijf polo's borduren. Onze werkwijze is vrij simpel en effectief. Wij nemen van te voren alle mogelijkheden met u door. U kunt er namelijk voor kiezen om te borduren en te bedrukken. Na ons gesprek kunnen wij u paskleding meegeven. De paskleding kunt u geven aan uw werknemers en zo kunt aan ons de maten doorgeven. Vervolgens vragen wij naar de aantal polo's. Van Der Pol Bedrijfskleding is een flexibel bedrijf. Ook voor kleine oplages en kleine projecten kunt u bij ons terecht. Wanneer alles rond is en wij de nodige informatie van u hebben ontvangen zetten wij uw logo om tot een borduurpatroon. Het omzetten wordt gedaan door onze software. Wanneer alles af is kunnen wij uw polo's thuis afleveren of u kan het ophalen in onze winkel. 

Polo's borduren door Van Der Pol Bedrijfskleding

​Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod of wilt u advies over polo's borduren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Wijk en Aalburg. Hier vindt u ons gehele assortiment en staan wij voor u klaar. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring. Deze kennis delen wij graag met u in de vorm van deskundig advies. Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste bedrijfskleding? Van Der Pol Bedrijfskleding kan u helpen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Op onze website vindt u meer. Wij zien u graag bij Van Der Pol Bedrijfskleding.