Overhemden borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Overhemden borduren

 >> Bekijk ons aanbod overhemden!

overhemd borduren​​Bent u in het bezit van een bedrijf en zoekt u een slimme manier om uw bedrijf herkenbaarder te maken? Laat dan uw overhemden borduren! Het borduren van kleding is een duurzame investering. U profiteert van hoge kwaliteit kleding en zet uw bedrijf beter op de kaart. Van Der Pol Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het borduren van bedrijfskleding en werkkleding. Van Der Pol Bedrijfskleding is gestart als onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Wij merkten dat er te weinig aanbod was voor het maken van eigen gepersonaliseerde bedrijfskleding. Sinds onze start in 2003 zijn wij uitgegroeid tot een sterk en professioneel bedrijf. Wat Van Der Pol Bedrijfskleding uniek maakt is de uitstekende service en flexibiliteit. U kunt bij ons al terecht voor één exemplaar. Bovendien stellen wij de wensen en behoeftes van de klant voorop. Wij denken met u mee. Wilt u uw logo groot op uw overhemden borduren? Geen probleem. Twijfelt u over welk soort kleding past bij uw onderneming? Wij helpen u graag met kiezen. Door de jaren heen hebben wij steeds meer kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring delen wij graag met u in de vorm van deskundig advies. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons?  ​

Waarom overhemden borduren? 

Overhemden borduren bij Van Der Pol Bedrijfskleding gaat gemakkelijk en snel. Wij geven graag altijd paskleding mee. Op deze manier kunt u de juiste maten van uw personeel aan ons doorgeven. Bovendien ziet u ook hoe de uiteindelijke kleding eruit zal komen te zien. Wanneer wij al uw informatie hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Wij vragen aan u om uw logo af te leveren. Vervolgens zet onze geavanceerde machines en software uw logo om tot een borduurpatroon. Dit patroon wordt op het overhemd gezet. Het borduren van kleding is duurzaam en slim. Doordat het logo geborduurd wordt krimpt of slijt het niet in de was of droger. Bovendien zal de kleur net zo mooi blijven. Zo profiteert u dus lang van uw bedrijfskleding.

Overhemden borduren en méér!

Wij zeggen altijd dat het van groot belang is dat uw bedrijfskleding er verzorgd en professioneel uitziet. Daarom staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel bij Van Der Pol Bedrijfskleding. Bij ons vindt u een groot aanbod van bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. In onze showroom kunt u kennis maken met ons assortiment. Wij doen meer dan alleen overhemden borduren. U kunt bij ons terecht voor bedrukkingen, reclame én belettering! Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Bekijk onze website of bezoek onze showroom in Wijk en Aalburg!