Overhemd borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Overhemd borduren

 >> Bekijk ons aanbod overhemden

overhemd borduren​​​Een overhemd borduren is een slimme keuze wanneer u uw bedrijf een professionele uitstraling wilt geven. Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat u bedrijfskleding heeft van hoogwaardige kwaliteit. Van Der Pol Bedrijfskleding kan u daarbij helpen. Wij bieden u en ruime keuze in bedrijfs- en promotiekleding. Door ons grote assortiment en vele mogelijkheden vindt u altijd bedrijfskleding of werkkleding dat bij uw bedrijf of onderneming past. Wij kunnen mutsen, jassen, petten en overhemden borduren én bedrukken. Van Der Pol Bedrijfskleding heeft alles in huis om u te voorzien van goede bedrijfskleding. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Wijk en Aalburg. Hier kunt u ons gehele aanbod vinden en bekijken. Het kiezen van de juiste bedrijfskleding kan lastig zijn. Van Der Pol Bedrijfskleding helpt u graag en geeft deskundig advies. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden van Van Der Pol Bedrijfskleding! 

​Een overhemd borduren - onze werkwijze

Een overhemd borduren bij Van Der Pol Bedrijfskleding gaat snel en relatief eenvoudig. Voordat wij beginnen met het borduren nemen wij alle mogelijkheden met u door. Ook kunnen wij u paskleding meegeven. Door middel van paskleding kunt u de maten achterhalen van uw werknemers. Vervolgens geeft u de maten en oplages door en levert u het logo van uw bedrijf aan ons. Van Der Pol Bedrijfskleding is in bezit van geavanceerde software en machines. Deze software zet uw logo om in een borduurpatroon. De machines plaatsen uw bedrijfslogo op het overhemd. Doordat wij een flexibel bedrijf zijn kunt u bij ons terecht voor grote oplagen en kleine projecten. Wilt u bijvoorbeeld maar een overhemd borduren? Geen probleem. Van Der Pol Bedrijfskleding denkt met de klant mee en houdt rekening met uw wensen. Wij zijn dé specialist als het gaat om het borduren en bedrukken van bedrijfskleding. 

​Overhemd borduren en méér

Van Der Pol Bedrijfskleding kan meer voor u betekenen dan alleen een overhemd borduren. Zo kunt u er ook voor kiezen om een overhemd te bedrukken. Bedrukkingen gebeuren middels transfer of zeefdruk. Bedrukte kleding kan tot 60 graden probleemloos gewassen worden. Borduren en bedrukken gebeurt allemaal bij ons in de werkplaats. Door onze achtergronden hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan door de jaren heen. Sinds 2003 is ons bedrijf ontwikkeld tot een sterk en professioneel bedrijf. Met bedrijfs- of promotiekleding van Van der Pol Bedrijfskleding komen uw medewerkers altijd representatief over!