Overall borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Overall borduren

  >> Bekijk hier ons complete aanbod aan overalls.

Van der Pol kan diverse kleding voorzien van logo’s. Een van onze manieren is borduren. Stel u wilt een overall borduren. Wanneer u de paskleding van ons heeft gekregen kunt u bij ons de maten doorgeven die u nodig heeft. Vervolgens kunt u eenvoudig uw logo aan ons geven. Onze apparaten en machines zijn voorzien van geavanceerde software. Onze software zet uw logo om in een borduurpatroon. Nadat uw logo is omgezet wordt deze geborduurd op de overall. Nadat het proces is afgerond en de kleding uitvoerig en zorgvuldig is gecontroleerd wordt uw bedrijfskleding afgeleverd op adres. Wij zorgen ervoor dat de kleding er netjes uit ziet en een professionele uitstraling heeft. Bij van der Pol Bedrijfskleding vindt u bedrijfs- en promotiekleding van hoge kwaliteit. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via de telefoon of mail. Ook zijn wij te vinden in Wijk en Aalburg. Hier is onze showroom gevestigd en kunt u ons gehele assortiment bewonderen.

Overall borduren – de voordelen

Een overall borduren heeft veel voordelen. Wanneer u kiest voor borduren, kiest u voor duurzaam. Een logo dat geborduurd is gaat namelijk lang mee. Dit komt doordat het logo dan kleurvast is. De kleur vergaat niet. Ook zal er bijna tot geen slijtage zijn. Wanneer u uw bedrijfskleding wast zal het logo niet krimpen of vervormen. Borduren is een slimme investering wanneer u lang wil genieten van uw bedrijfskleding. Van der Pol Bedrijfskleding weet dat kleding van een bedrijf dient als visitekaartje. Het maakt uw bedrijf herkenbaar en straalt de identiteit uit van uw bedrijf. Het maakt uw bedrijf professioneel en zet het op de kaart. Wilt u professionele bedrijfskleding? Kies dan voor Van der Pol! Het unieke aan Van der Pol Bedrijfskleding is dat u ook terecht kan voor kleine projecten. Wilt u een overall borduren? Dat kan! Wij bieden veel mogelijkheden. Wilt u zich oriënteren? Kijk dan even bij ons op de website of neem contact met ons op. Wij geven graag meer informatie over onze kleding, werkwijzen en diensten.

Over Van der Pol Bedrijfskleding

Van der Pol Bedrijfskleding is ontstaan in 2003 en is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van logo’s op bedrijfskleding. Van der Pol Bedrijfskleding is voortgekomen uit Van der Pol Kartracing. Door deze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring met promotiemateriaal en sponsoring. Wij leveren aan diverse clubs, verenigen en bedrijven bedrijfskleding. Van der Pol is er voor elke bedrijf en onderneming. Wat kan Van der Pol Bedrijfskleding voor u betekenen?