Horeca kleding - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Horecakleding

Bent u op zoek naar horecakleding? Wij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u alles wat u nodig heeft. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld koksbuizen, schorten en keukentextiel. Alle kleding in ons assortiment is van hoogstaande kwaliteit. Kiest u voor de kwaliteit van Van der Pol Bedrijfskleding, dan kiest u voor kleding waar u lang plezier van zult hebben. Wij leveren horecakleding in vele uitvoeringen en maten. Zo kunt u al uw medewerkers van de juiste maat kleding voorzien, wat een professionele uitstraling ten goede komt. Wilt u graag meer weten over ons aanbod horecakleding? Kom dan bij ons langs in Wijk en Aalburg!

​Horecakleding van Van der Pol Bedrijfskleding

​We heten u van harte welkom in onze ruime showroom in Wijk en Aalburg. Hier staan we voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleding. U vindt er ons hele assortiment bedrijfs- en promotiekleding. Kijkt u gerust rustig rond. Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten, staan wij u graag te woord. We laten u graag voorbeelden zien van gepersonaliseerde kleding. U heeft bij Van der Pol Bedrijfskleding de mogelijkheid om uw kleding op twee verschillende manieren te voorzien van uw logo of een ontwerp. Dit kan door de kleding te bedrukken of door de kleding te borduren. Het borduren van kleding is onze specialiteit. Maar ook met het bedrukken van kleding draagt u bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw medewerkers. Wanneer u langs komt in onze ruime showroom, laten we u graag zien hoe het bedrukken en borduren van kleding in zijn werk gaat en hoe uw kleding er dan uit kan komen te zien. Het borduren van kleding is de meest duurzame optie. Zeker wanneer kleding intensief gebruikt zal gaan worden is het borduren van kleding een slimme keuze. De kleding blijft dan langer mooi, waardoor de representatieve en professionele uitstraling van de kleding langer behouden blijft. Maar de keuze is uiteraard aan u. 

​​Als u een keuze heeft gemaakt, ontvangt u van ons paskleding, waardoor u eenvoudig de juiste maten bij uw medewerkers kunt opnemen. Zo weet u zeker dat iedereen straks perfect passende kleding ontvangt. Als u de gewenste maten aan ons heeft doorgegeven, gaan wij voor u aan de slag. We werken vakkundig en snel. Zo zorgen we er voor dat we snel een perfect eindresultaat bij u kunnen afleveren. Heeft u vragen over onze horecakleding? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!