Bedrijfskleding Tilburg - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Bedrijfskleding Tilburg

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag uw bedrijfskleding Tilburg laten bedrukken of borduren? Van Der Pol Bedrijfskleding wilt u daar graag bij helpen. Vanaf 2003 is Van Der Pol Bedrijfskleding gegroeid tot een hoogwaardig en professioneel bedrijf. Wij zijn begonnen als onderdeel van Van der Pol Kartracing. Wij liepen al snel tegen het probleem aan dat het bedrukken en borduren van kleding beter kon. Hierdoor heeft Van Der Pol Bedrijfskleding zich ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is het borduren en bedrukken van diverse bedrijfskleding. Bedrijfskleding is erg belangrijk voor uw bedrijf. Het dient als visitekaartje en straalt kwaliteit uit. Van Der Pol Bedrijfskleding helpt u graag met uw bedrijfskleding Tilburg. Van Der Pol is er voor al uw promotie- of bedrijfskleding. Wilt u graag uw logo op verschillende jassen of overhemden? Wilt u uw bedrijf beter op de kaart zetten en zoekt u een duurzame manier voor het bedrukken of borduren van werkkleding? Van Der Pol Bedrijfskleding staat voor u klaar. 

Het borduren van uw bedrijfskleding Tilburg

Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfskleding Tilburg te laten borduren. Borduren is de meest verantwoorde en duurzame keuze. Van Der Pol Bedrijfskleding gebruikt alleen maar geavanceerde software en machines. Zo kunnen wij onze hoge kwaliteit garanderen. Er is veel mogelijk bij ons als het gaat om personalisatie. De werkwijze van Van Der Pol Bedrijfskleding is gemakkelijk en snel. U levert bij ons uw logo af en onze software zet uw logo om tot een borduurpatroon. Het logo van uw bedrijf zal niet krimpen of vervagen in de was. Doordat het logo stevig op uw bedrijfskleding is geborduurd blijft de kleur erg lang goed. Zo profiteert u door de jaren heen van een professionele uitstraling. Bedrijfskleding Tilburg borduren is een slimme investering van uw bedrijf. Wilt u toch liever uw bedrijfskleding of werkkleding bedrukken? Dat kan! Bedrukte kleding kan tot 60 graden gewassen worden. Zowel bedrukken als borduren doen wij in ons eigen huis. Wanneer alle kleding is bedrukt kunnen wij deze thuis bij u afleveren.

Uw bedrijfskleding Tilburg door Van Der Pol

​Bent u enthousiast geworden? Of wilt u wat inspiratie op doen? Van Der Pol Bedrijfskleding nodigt u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Wijk en Aalburg. Hier vindt u ons gehele aanbod en kunt u ons benaderen voor persoonlijk contact. Wij geven u graag deskundig advies. Wij zien u graag bij Van Der Pol Bedrijfskleding.