Bedrijfskleding Gelderland - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Bedrijfskleding Gelderland

Als u een eigen bedrijf heeft is uitstraling belangrijk. Het is daarom van belang dat u bedrijfskleding Gelderland heeft waarmee uw werknemers voor de dag kunnen komen. Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u deze bedrijfskleding. Doordat wij uitsluitend kleding gebruiken van hoge kwaliteit bent u verzekerd van kleding met een representatieve en professionele uitstraling die lang mooi blijft. U vindt bij ons een ruim assortiment, wat u in onze grote showroom in Wijk en Aalburg zelf kunt bekijken en passen. Wanneer u bij ons langskomt geven we u advies op maat. We vertellen u dan graag meer op de vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding die wij bieden. We zetten graag onze kennis en ervaring in om u te helpen bij het kiezen van de bedrijfskleding Gelderland die het beste aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. 

Het produceren van bedrijfskleding Gelderland

U vraag zich misschien af hoe we bij Van der Pol Bedrijfskleding uw bedrijfs- of promotiekleding produceren. Bij het produceren van uw kleding gaan we altijd uiterst zorgvuldig te werk. Door onze geavanceerde software en apparatuur is vrijwel alles mogelijk. We kunnen uw logo of ontwerp op de kleding drukken of borduren. Borduren is de meest duurzame optie. Om er zeker van te zijn dat iedere werknemer straks de juiste maat kleding ontvangt, krijgt u van ons paskleding mee. Zo kunt u uw werknemers de kleding laten passen. Vervolgens geeft u de juiste maten aan ons door. Wij bestellen dan de benodigde kleding en gaan er, zodra deze kleding binnen is, mee aan de slag. Onze levertijden zijn kort. U heeft de bedrijfs- of promotiekleding hierdoor snel in huis. Nadat we uw opdracht hebben afgerond wordt de kleding bij u afgeleverd. 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

De oorsprong van Van der Pol Bedrijfskleding ligt in de racesport. In 2003 werd Van der Pol Bedrijfskleding opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Dankzij onze achtergrond in de racesport kunnen we u alles vertellen over sponsoring en promotie. Wanneer u promotiekleding nodig heeft kunnen wij u zo optimaal adviseren. Bij Van der Pol Bedrijfskleding worden twee verschillende technieken gebruikt om de bedrijfs- of promotiekleding te personaliseren: borduren en bedrukken. Aan de hand van uw logo of ontwerp adviseren we u over de techniek die daar het best bij past.  

Wilt u bedrijfs- of promotiekleding bij ons afnemen? Of wilt u misschien eerst meer weten over onze bedrijfskleding Gelderland? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!