Bedrijfskleding borduren Breda - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Bedrijfskleding borduren Breda

Op zoek naar bedrijfskleding borduren Breda? Als werkgever bent u op zoek naar bedrijfskleding van goede kwaliteit waarmee u uw werknemers een representatieve, professionele uitstraling geeft. Maar waar vindt u deze kleding? Bij Van der Pol Bedrijfskleding vindt u alles wat u nodig heeft. Wij leveren zowel bedrijfs- als promotiekleding aan bedrijven, verenigingen en teams. In welke branche u ook werkzaam bent, de benodigde bedrijfskleding vindt u bij ons. In onze grote showroom in Wijk en Aalburg kunt u terecht om ons assortiment te bekijken. Ook staan we u graag te woord en geven we u persoonlijk advies. Bij Van de Pol Bedrijfskleding vindt u uitsluitend bedrijfskleding van premium kledingmerken van hoge kwaliteit. Deze kleding is zowel in grote als in kleine oplagen leverbaar. Wilt u meer weten over ons assortiment maar bent u niet in staat om bij ons langs te komen? U kunt ons ook bereiken via e-mail of telefoon. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn! 

Over Van der Pol Bedrijfskleding

In 2003 is Van de Pol Bedrijfskleding opgericht. Het bedrijf komt voort uit Van der Pol Kartracing. Het begon allemaal met onvrede over de bestaande mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding. Sindsdien hebben we al veel bedrijven, teams en verenigingen mogen voorzien van bedrijfs- of promotiekleding. Bij Van de Pol Bedrijfskleding gaan we verder dan het simpelweg leveren van goede bedrijfs- of promotiekleding. We leveren herkenbare kleding met een professionele uitstraling door de kleding vakkundig te personaliseren. Dit doen we door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur en software. We kunnen bedrijfskleding zowel borduren als bedrukken. Bent u benieuwd hoe een geborduurd logo of ontwerp eruit ziet? We laten u graag voorbeelden zien wanneer u langskomt in onze showroom. Bedrijfskleding borduren Breda is ons specialisme. Het maakt uw bedrijfskleding helemaal af. 

Bedrijfskleding borduren Breda - onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als het gaat om bedrijfskleding borduren? Allereerst geven we u paskleding mee, zodat we zeker weten dat uw medewerkers straks de juiste maat kleding van ons ontvangen. Vervolgens, als u de maten aan ons heeft doorgegeven, wordt de kleding door ons besteld. Wanneer de kleding bij ons binnen is gaan wij aan de slag om de kleding te borduren. Wij hanteren korte levertijden, zodat u nooit lang op het bedrijfskleding borduren Breda hoeft te wachten. Voor u het weet heeft u uw nieuwe bedrijfskleding in huis!

Waarmee kan Van der Pol Bedrijfskleding u van dienst zijn?