Bedrijfskleding borduren - Van der Pol Bedrijfskleding
Menu

Bedrijfskleding borduren

Uw logo op bedrijfskleding borduren maakt uw bedrijf herkenbaarder en professioneler. Het trekt de aandacht en maakt een goede indruk. Het straalt klasse uit en zet uw bedrijf beter op de kaart. Van Der Pol Bedrijfskleding kan u daar goed bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van logo's op diverse soorten stoffen en kleding. Wilt u uw logo op fleece of badstof borduren? Bij Van Der Pol Bedrijfskleding kan dat. Van Der Pol Bedrijfskleding vindt dat uw bedrijfskleding dient als visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat uw bedrijfskleding past bij uw imago en uitstraling. Weet u niet zo goed hoe dit moet aanpakken? Wij helpen u graag. Van Der Pol Bedrijfskleding was eerst een onderdeel van Van Der Pol Kartracing. Door onze oorsprong in de racesport hebben wij veel kennis over sponsoring en promotie. Wij weten, als geen ander, hoe belangrijk het is dat bedrijfskleding een grote bijdrage is voor uw imago. Wij leveren bedrijfskleding van hoge kwaliteit. Van Der Pol Bedrijfskleding controleert de bedrukte of geborduurde kleding altijd uitvoerig en nauwkeurig. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! 

Waarom bedrijfskleding borduren?

Het borduren van bedrijfskleding heeft vele voordelen. U profiteert van een blijvende professionele uitstraling. Dit komt doordat het logo geborduurd is op de kleding. Het logo zal daardoor niet krimpen of vervagen als u het wast of in de droger stopt. Wilt u toch liever bedrijfskleding bedrukken? Dat kan. Van Der Pol Bedrijfskleding bedrukt ook kleding door middel van transfers en zeefdrukken. De mogelijkheden bij Van Der Pol Bedrijfskleding zijn eindeloos.

Wanneer u kiest voor borduren, kiest u voor kwaliteit. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en technologie├źn. Door onze geavanceerde software wordt uw logo omgezet tot een borduurpatroon. Vervolgens wordt dit borduurpatroon daarna op uw kleding geplaatst. Na productie wordt de kleding op het door u opgegeven adres afgeleverd. Van Der Pol Bedrijfskleding streeft altijd naar een goede service. Wij denken met u mee en adviseren u graag. Wij hebben alles in huis voor uw bedrijfskleding en werkkleding. Wij kunnen diverse soorten bedrijfskleding borduren en bedrukken. Wij borduren of bedrukken onder andere petten, mutsen, overhemden en jassen. Wilt u ons gehele aanbod bekijken? Bezoek dan onze showroom in Wijk en Aalburg. Hier kunt u kennis maken met onze kwaliteit en producten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ook contact met ons op nemen via de telefoon of e-mail. Wat kunnen wij voor u betekenen?